Evaluarea psihologică a integrităţii

Testarea integrităţii poate fi solicitată de orice organizaţie care doreşte să angajeze pe de o parte persoane care sunt devotate şi productive, iar pe de altă parte persoane care se abţin de la comportamente indezirabile, precum furtul sau lentoarea intentionată.

Privitor la condițiile aprobate de Agenția Națională de Administrare Fiscală, Cabinetul Individual de Psihologie – Bentu Doinița, a fost încadrat ca furnizor autorizat pentru realizarea celor două tipuri de evaluări psihologice în vederea ocupării funcțiilor publice în structurile antifraudă, respectiv evaluarea psihologică complexă și evaluarea psihologică a integrității.
În urma evaluării psihologice sunt emise două avize psihologice, unul care privește evaluarea psihologică complexă a candidatului pentru ocuparea funcției publice, iar cel de al doilea cu privire la aprecierea nivelului de integritate al candidatului.

Cabinetul dispune de instrument autorizat pentru măsurarea tendinţei către comportamente care pot afecta integritatea.

Integritatea se referă la masura în care o persoană urmează în mod constant, în comportamentul său, acele valori care sunt împărtăşite pe scară largă la nivelul societăţii, la măsura în care respectiva persoană este onestă și demnă de încredere. Integritatea este considerată de mult timp a fi un predictor important al comportamentului contraproductiv la locul de muncă sau în alte situații.

Detalii și programări la numărul de telefon: 0724369393 sau prin e-mail: bentu_doinita@yahoo.com
Adresă cabinet: Constanța, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 27, Bl. L30, Sc. B, Et. I, Ap. 22.

Pagini Similare

Tags

Distribuie